Staňte se našimi fanoušky na:

Slaný "koláč" s drůbežím masem

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Vymažeme zapékací misku a na dno dáme plátky veky (housek), pečené (nebo vařené) maso nasekáme a smícháme s 1 vejce a se smetanou, osolíme, opepříme, naklademe na pečivo a zalijeme 3 vejci rozšlehanými v troše smetany. Dáme zapéct a před dopečením posypeme strouhaným sýrem. Zdobíme pažitkou a kečupem. TIP: Nejlepší je použít zbytky kuřecího nebo krůtího masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dree |20. června 2013
dobrý Odpovědět
pajunc |19. června 2013
vypadá krásně, uloženo :-) Odpovědět
laetti |18. června 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
silvie.andrejkova |18. června 2013
ukládám Odpovědět
Georgina |18. června 2013
uloženo Odpovědět
Bobina |17. června 2013
šup do oblíbených Odpovědět
Januse |17. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!