Staňte se našimi fanoušky na:

Slávky po normandsku

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slávky očistíme kartáčkem pod studenou vodou a odstraníme "vousy", poškozené slávky a ty které se neuzavřou při poťukání nožem na schránku nepoužijeme. Cider nalijeme do kastrolu, přidáme šalotky a pepř, přivedeme k varu a vaříme 2 minuty. Přidáme slávky, kastrol přiklopíme a slávky vaříme za občasného potřesení kastrolem asi 5 minut. Přendáme na mísu a ty které se neotevřely, nepoužijeme. Tekutinu, ve které se slávky vařily přecedíme do jiného kastrolu, přivedeme k varu a svaříme na polovinu (8-10 minut). Vmícháme smetanu, přidáme slávky a prohřejeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!