Staňte se našimi fanoušky na:

Slavnostní nápoje

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

JEAN GABIN 3 cl jamajského rumu, 2 cl calvadosu, 2 cl javorového sirupu a 4 cl smetany dolijeme mlékem, ohřejeme a posypeme nastrouhaným muškátovým oříškem. MARGARET Do úzké sektové skleničky postupně pomalu nalijeme přes lžičku 2 cl Creme de Cassis, 2 cl campari a dolijeme sektem. Skleničku ozdobíme liči a snítkou meduňky. JESSICA 3 cl vodky, 2 cl Creme de Cacao white a 2 cl Creme de Menthe white vymícháme s ledem, přelijeme do sklenice, přidáme 3 kapky tabasca, ozdobíme badyánem. LAVINA 4 cl becherovky, 8 cl červeného vína, 4 cl vody, lžičku medu a 2 cl citronové šťávy zahřejeme, ale nenecháme dojít k varu. Podáváme ve sklenici ozdobené kolečkem citronu a spirálou z citronové kůry.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!