Staňte se našimi fanoušky na:

Slepice na kari

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso osmažíme v tlakovém hrnci na oleji dozlatova a vyjmeme. Do oleje přidáme máslo, cibuli nakrájenou nadrobno, zpěníme ji, zaprášíme moukou a osmažíme. Vrátíme osmažené maso a vmícháme kari ( podle chuti cca 1 lžičku ), zalijeme vývarem, hrnec uzavřeme a dusíme asi 1 hodinu doměkka. Hotové maso vyjmeme, přidáme najemno nastrouhané jablko, krátce povaříme, přidáme smetanu, přihřejeme a omáčku procedíme. ( Můžeme i rozmixovat. ) Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |20. ledna 2014
Ukládám :-) Odpovědět
kymlal |5. ledna 2014
lákavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!