Staňte se našimi fanoušky na:

Slezká vařonka

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kostky cukru navlhčime vodou,na pánvi je necháme rozpustit a upražíme dožluta na světlý karamel.Na karamel nalijeme vodu , přidáme skořici , citrón pokrájený na plátky ,hřebíček a vše dobře povaříme.Odstavíme a přilijeme rum a vmícháme tekutý med . Nápoj podáváme horký .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucikpucik |28. května 2013
1* Odpovědět
maruskaji |27. května 2013
Vyzkousim. Odpovědět
ehm |27. května 2013
anooo Odpovědět
hella|1. května 2015
To je ta správná vařonka, znám ji z Orlové Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!