Staňte se našimi fanoušky na:

Smažená jehněčí játra

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Játra omyjeme, krátce povaříme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme ji na oleji. Přidáme pak játra, osolíme, přidáme nasekanou petrželku, celerové listy a vejce. Promícháme a dle potřeby přidáme strouhanku. Na pomoučněném prkénku formujeme placičky, vyšleháme vejce a placičky v nich namáčíme. Osmažíme je na oleji dozlatova. Podáváme například s fazolovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!