Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené houby nebo žampiony

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Velké očištěné , omyté a okapané houby nebo žampiony nakrájíme na plátky asi 1/2 cm široké / u malých necháváme kloboučky vcelku /Plátky hub obalíme ve mouce, rozšlehaném vajíčku se špetkou soli a nakonec ve strouhance.Houby smažíme na oleji po obou stranách dorůžova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |24. května 2013
děláme 1* Odpovědět
honzíček |23. května 2013
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!