Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené petrželové noky

Autor receptu: teddy.starry (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěnou petržel nakrájíme na kolečka, na másle krátce osmahneme, mírně podlijeme vodou a pod poklicí rozdusíme na kaši. Po vychladnutí ještě rozmačkáme vidličkou, přidáme sůl, koření, vejce a strouhanku a důkladně prohněteme. Ze směsi odkrajujeme lžící nočky, ty obalíme ve strouhance a v rozpáleném oleji je osmažíme ze všech stran dozlatova. Podáváme s vařenými brambory, přelitými rozpuštěným máslem a se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!