Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený chřest

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Chřest oloupeme a odkrojíme dřevnaté konce, osolíme a obalíme v trojobalu. Chřestové výhonky smažíme na rozpáleném oleji dozlatova, pak přendáme na papírovou utěrku a odsajeme přebytečný tuk. Můžeme podávat s dipem: 100g majonézy, 100g bílého jogurtu, 2 stroužky česneku, 3 lžičky kari, 2 snítky tymiánu Promícháme majonézu s jogurtem, prolisovaným česnekem, kari kořením a lístky tymiánu. Tip: Chřest obložíme nakrájenými ředkvičkami a jakýmkoli salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šanela |25. srpna 2014
zajímavé, díky za tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!