Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený květák podle nás

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na smažení olej
  • na obalení strouhanka
  • 1 ks květák
  • 2 ks vejce

Pracovní postup:

Květák si rozdělíme na růžičky. Spaříme si je vodou nebo nacháme pár minut povařit. Necháme vychladnout. Pak je obalíme v mouce, vejcích a strouhance a smažíme dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |19. července 2013
dobrota Odpovědět
pavlinf |2. července 2013
mnamka Odpovědět
piskotka |2. července 2013
klasika, dobrá Odpovědět
b* |1. července 2013
smažený květák miluji Odpovědět
macik |1. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!