Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený voňavý kapr

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme na kolečka,smícháme s rozemnutou mateřídouškou,rozdrceným bobkovým listem,drobně nasekanou petrželkou a s octem a olejem rozetřeme na kaši,kterou pak potřeme osolené porce kapra.Necháme odpočinout 2hodiny v chladu.Kašičku setřeme,porce kapra obalíme v hladké mouce, v osolených rozšlehaných vejcích s trochou mléka a ve strouhance.Smažíme dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!