Staňte se našimi fanoušky na:

Smetanovo-ovocná zmrzlina

Autor receptu: zajdixs (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody rozmixujeme s cukrem dle chuti, smetanu ušleháme do tuha. Do šlehačky opatrně zamícháme asi půl konzervy salka, můžete i míň, dle chuti, Do plast. misky do mrazáku vrstvíme nejdříve směs jahod a poté smetany. Dáme do mrazáku, můžeme promíchat, ale nevidím v tom význam :) Lze to dělat i jednodušeji a to tak, že jahody rovnou smícháme se salkem a smetanou a nebudeme vrstvit. Záleží na vás.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |15. září 2013
pěkná fotka, 1+ Odpovědět
Michele |15. září 2013
uloženo! :-) Odpovědět
planeta |10. srpna 2013
super, nádhera Odpovědět
Sarka3 |5. srpna 2013
Vyzkoušeno a je opravu výborná Odpovědět
Monina |16. června 2013
vyzkouším i s jiným ovocem Odpovědět
Linda |16. května 2013
zkusím Odpovědět
zajdixs |13. května 2013
Hana Kmentová ta vyšlehaná smetana by tomu měla zabránit, no ale jako všechno, nesmí se to moc dlouho mít v mražáku a podléhat rozmražování a zmražování :) Odpovědět
gwendy |9. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |8. května 2013
osvěžující Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!