Staňte se našimi fanoušky na:

Smrže plněné mletým masem

Autor receptu: (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Výborné houbičky spaříme,aby jsme z nich dostali písek a jiné nečistoty, rozřízneme podélně a plníme mletým masem -já koupila již ochucené. Ještě jsem do něho přidala kousky camembertu. Pro lepší soudržnost jsem spojila párátky, Naplněné houbičky jsem naskládala do vymaštěného kastrolu,pokladla ještě máslem a zalila cca půl kelímkem šlehačky. Jako přílohu jsem zvolila brambory,které jsem oškrabané přidala na druhou stranu pekáče, pouze osolila, opět pokladla máslem a vše dala péct.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |30. května 2013
Jsem ani nevěděla, že se ta houba sbírá:D Děkuji za tip. Až budou, tak vyzkoušíme. Odpovědět
|28. května 2013
jj, je to spíš tková delikateska...houby se hned tak nevidí Odpovědět
dagmar.vrbicka |28. května 2013
Nevypadá to vábně,ale chutnat to může skvěle. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!