Staňte se našimi fanoušky na:

Špagety s candátovým ragú

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky candáta, omyjeme, osušíme, případně stáhneme kůži a nakrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou. Lístky petrželky nakrájíme na nudličky, česnek na lupínky, cibuli na tenká kolečka. Špagety uvaříme v osolené vodě na skus. Rozehřejeme 2 lžíce másla a asi 3 minuty na něm ze všech stran candáta opečeme, pak ho vyndáme a do pánve přidáme zbývající máslo a dáme na něj zesklovatět cibuli s česnekem, osolíme a opepříme. Přilijeme vývar a víno, gorgonzolu rozmačkáme vidličkou, přidáme do omáčky a necháme ji rozpustit. Vložíme candáta a prohřejeme. Špagety slijeme a zamícháme do nich rybu s omáčkou. Posypeme petrželkou a ozdobíme bylinkami, např. koprem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!