Staňte se našimi fanoušky na:

Spaghetti puttanesca

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Špagety dáme do vroucí vody a uvaříme al dente. Scedíme, znovu dáme do hrnce a odstavíme na teplé místo. Mezitím na pánvi rozehřejeme olej, přidáme drcený česnek, petržel, chilli a za stálého míchání smažíme na středním plameni cca 1 minutu. Rajčata rozmačkáme (šťávu neodstraňujeme) a přidáme na pánev. Všechno povaříme na mírném plameni 10 minut. V půlce vaření přidáme kapary, ančovičky a olivy. Opepříme a vaříme tak dlouho, dokud se ingredience nespojí. Omáčku vlijeme ke špagetám, důkladně promícháme a rozložíme na předehřáté misky. Posypeme parmezánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |25. listopadu 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!