Staňte se našimi fanoušky na:

Špenátové ravioli

Autor receptu: xxPPxx (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špenát připravíme dle návodu na obalu, okořeníme česnekem, pepřem a solí dle chuti, lehce přihustíme oblíbeným strouhaným sýrem a necháme trochu zchladnout. Z domácího těsta (postup mám vložen v receptech) vyválíme tenkou placku, vyřízneme obdelník a do spodní částí klademe směs ze špenátu, přeložíme druhou polovinou placky, vymáčkneme vzduch, rádilkem nebo nožem odřízneme jednotlivé kusy, těsto pořádně přimáčkneme a vaříme ve vařící hodně osolene vodě do měkka, cca 15-25minut dle velikosti raviolu

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka |31. května 2013
Vyzkouším :) Odpovědět
zajdixs |9. května 2013
super :) Odpovědět
Linda |7. května 2013
zkusím Odpovědět
pajunc |7. května 2013
super :-)) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
uloženo Odpovědět
water |6. května 2013
zkuism Odpovědět
slavuska |6. května 2013
zajímavé Odpovědět
nikita066 |6. května 2013
mňamka Odpovědět
PetaDomca |6. května 2013
super Odpovědět
jebik|2. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!