Staňte se našimi fanoušky na:

Špízy na gril

Autor receptu: Ivetka1718 (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na medailonky. Do misky si dáme sůl, pepř, provensálské koření, chilli, worcestrovou omáčku,olej a kečup. Směs smícháme a poté do ní přidáme maso. Misku dáme do lednice alespoň na dvě hodiny, aby se proleželo. Mezitím si nakrájíme špek a papriku na kostičky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na čtvrtinu a poté oloupeme po plátcích. Po 2 hodinách vyndáme maso a začneme napichovat na špejle ( nebo tyčky na rožnění). Nejdříve napíchneme maso, poté dáme cibuli, papriku a špek. Tatko opakujeme až do konce špejle. Když máme hotovo dáme na roztopený gril kde to grilujeme asi 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Adresa|25. července 2014
To bude dobrota! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!