Staňte se našimi fanoušky na:

Srbská vejce

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky a rozehřátého másla připravit na pánvi jíšku, přidat papriku, vše zalít trochou vody a vmíchat rajský protlak. Osolit, opepřit a přilít smetanu. Trochu osladit, nechat zhoustnout a odstavit z plotny. Vejce uvařit nahniličku, rozpůlit a dát do omáčky. Na talířích ozdobit petrželkou. Jako příloha jsou vhodné opečené toasty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!