Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí maso na pepři

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Slaninu nakrájíme na kostičky, vložíme do tlakového hrnce, částečně ji vyškvaříme, pak na ní zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme a opepříme.Nejprve maso dusíme ve vlastní šťávě, kterou pak doplníme vývarem.Vmícháme mouku, zasmažíme a podusíme v tlakovém hrnci doměkka. Podáváme s vařenými brambory, s houskovým knedlíkem nebo s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!