Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí guláš s houbami

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Houby nakrájejte na kousky, propláchněte studenou vodou a nechte okapat. Slaninu nakrájejte na kostičky, v kastrolu ji orestujte, přidejte houby, sůl, pepř a kmín. Vše poduste, odstavte a nechte vychladnout. Srnčí i vepřové maso očistěte, omyjte a nakrájejte na kostičky, na sádle ji orestujte dozlatova, přidejte maso, rajský protlak a vše pod pokličkou duste. Maso zaprašte mletou paprikou, zalijte vývarem, přidejte jalovec, bobkový list a poduste doměkka. K masu přidejte houby i mouku rozmíchanou ve víně, promíchejte a asi 15 minut provařte. Nakonec vmíchejte smetanu, dochuťte solí, pepřem a cukrem. Podávejte s karlovarskými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |7. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!