Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí ragú na rybízové smetaně

Autor receptu: Polda (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso opečeme na arašídovém oleji.Přidáme rybízový džem a podlijeme červeným vínem. Přilijeme vývar a zlehka začneme dusit. Pokrm zjemníme kořením a smetanou. Lišky fritujeme v oleji. Poté je přidáme k masu a dochutíme pepřem a petrželkou. Podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PF*13 |2. června 2013
uloženo Odpovědět
JanaB |1. června 2013
vyzkouším Odpovědět
J |30. května 2013
vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!