Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí steak s mandlemi podle pana hajného

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Srnčí maso očistíme,otřeme vlhkým ubrouskem,osolíme a okořeníme strouhaným muškátovým oříškem.Rozpálíme sádlo a řízky v něm zprudka opečeme z každé strany asi 3 minuty.Vyjmeme je,dáme na předehřátou mísu a uchováme je teplé.Do výpeku přidáme smetanu,osolíme,opepříme a za stálého míchání povaříme asi 5-7 minut.Řízky rozdělíme na talíře,přelijeme omáčkou,posypeme mandlemi a podáváme s bramborovými kroketami,ozdobené kolečky ananasu a brusinkovým kompotem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |31. srpna 2013
Kde vzít maso V lese toho běhá dost! Odpovědět
IVETULIATKO |30. srpna 2013
uz sa mi slinky zbiehaju Odpovědět
pes |28. srpna 2013
jéé, to musí být dobré Odpovědět
-3 |28. srpna 2013
kde vzít maso Odpovědět
milmach |28. srpna 2013
dobré Odpovědět
tepito |27. srpna 2013
chybí mi srnčí... Odpovědět
K.Vladka|22. řijna 2016
hmm .... to vyzkouším, vypadáto hodně zajimavě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!