Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí žebírka se žampiony

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den před přípravou nasekáme z odblaněného srnčího hřbetu kotlety, odkostíme,lehce naklepeme, zalijeme vínem a olejem, přidáme koření a necháme v chladu do druhého dne. Druhý den osolíme a prudce opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Na másle osmažíme slaninu a žampiony pokrájené na plátky a urovnáme na žebírka. Do oleje od opékání, přidáme 4 lžíce vody a víno, necháme projít varem, osolíme a podlijeme žebírka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!