Staňte se našimi fanoušky na:

Tuňák na víně

Autor receptu: zajdixs (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky tuňáka zalijeme vínem a necháme 30 minut v chladničce. Po okapání osolíme, opepříme a položíme na rozpálený gril. Potřeme olejem a krátce grilujeme z obou stran. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jitulka |6. června 2013
mnam Odpovědět
Semyaza |5. června 2013
zkusím Odpovědět
najkuchtickalenka |3. června 2013
ukladam Odpovědět
mamina1985 |3. června 2013
ukládám Odpovědět
zajdixs |3. června 2013
přesně tak :-) Odpovědět
sarka.tuslova |3. června 2013
zbylé víno vypijeme :)) Odpovědět
Menzy |2. června 2013
Co se zbylým vínem??? Není ho škoda? :-D :-D Nicméně zajímavý recept a na tuňáka se už dlouho chystám!!! Odpovědět
MarkyzaM |2. června 2013
zajímavé :) Odpovědět
PetaDomca |2. června 2013
vypadá to zajímavě, ukládám Odpovědět
petra.konfrstova |2. června 2013
to musí být výborné, ukládám, díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!