Staňte se našimi fanoušky na:

Tuňák s cizrnou a parmezánem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Česnek a šalotku nasekáme na jemno a osmažíme na oleji. 2) Přidáme sůl, pepř a nakrájenou chilli papričku. Za 3 minuty přidáme cizrnu, necháme prohřát a odstavíme. 3) V další misce smícháme jogurt, vinný ocet a mletou papriku. 4) Dresink smícháme s mírně vychladlou cizrnovou směsí. 5) Na talíř nasypeme rukolu, na ni navršíme cizrnovou směs, přidáme tuňáka, parmazán a podáváme s celozrnným pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
zkoušela jsem je to dobrota Odpovědět
Polda |12. února 2015
ukládám, tohle můžu Odpovědět
sonizna |12. února 2015
Mňam Odpovědět
objev |11. února 2015
Cizrna obsahuje hodně vlákniny, která je dobrá jako prevence rakoviny střev. Odpovědět
Jana 9|12. února 2015
Tak tohle určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!