Staňte se našimi fanoušky na:

Tuňákové carpaccio

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Víno, sójovou omáčku, cukr, ocet a sezamový olej dejte do rendlíku, zahřejte na vysokém plameni a vařte a míchejte asi 2-3 minuty, aby se cukr rozpustil a omáčka lehce zhoustla. Dejte stranou a nechte zchladnout. Tuňáka důkladně obalte v seznamu. Olej zahřejte v nepřilnavé pánvi na vysokém plameni a tuňáka opékejte po každé straně 30 sekund. Velmi ostrým nožem ho pak nakrájejte na teninké plátky. Rozdělte je na 4 talíře a podávejte s připravenou zálivkou a nakládaným zázvorem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!