Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarohová nádivka do buchet i do koláčů

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvaříme z mléka pudink, ochutíme vanilkovým cukrem, máme-li rádi sladké, můžeme přidat i další cukr dle chuti. Necháme částečně vychladnout a pak do něj zašleháme tvaroh, případně dochutíme citronovou šťávou. Poznámka Tuto náplň používáme všude tam, kde chceme, aby tvaroh držel tvar a neroztékal se. Nedoporučuji si dělat tuto náplň den předem, ani její zbytky schovávat. Chutná jako Pribinák, je lepší jí dojíst. Do druhého dne sice nezřídne, ale tvaroh pouští vodu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!