Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarohová rýže s jablky

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse smícháme uvařenou prochladlou rýži s jablečným tvarohem a vanilkovým cukrem. Jablka omyjeme, rozpůlíme, vyřízneme jádřince a dužinu nakrájíme na kousky, které krátce podusíme v hrnci s trochou vody. Necháme vychladnout. Do připravených sklenic vrstvíme střídavě trochu tvarohové rýže s podušenými jablky, přičemž vše zakončíme rýží. Zdobíme plátky čerstvých jablek pokapaných citronovou šťávou, která zabrání jejich hnědnutí. Necháme vychladit v lednici a nakonec ozdobíme lístky máty a plody mochyní. Podáváme jako dezert.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!