Staňte se našimi fanoušky na:

Tygří krevety s čokoládovou omáčkou

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve středně velkém kastrolu zahřejte na mírném ohni 2 Ižíce oleje. Přidejte cibuli, bobkový list, tymián a šunkovou kost - pokud ji použijete - a restujte 8-10 minut, dokud cibule lehce nezhnědne. Vmíchejte rajčata. Zmírněte oheň, zakryjte a duste 15 minut. Přilijte vodu a duste, dokud se polovina nevypaří. Přeceďte omáčku přes jemné síto. Osolte a opepřete krevety. Zahřejte zbývající olej ve velké pánvi na středním ohni. Restujte krevety 5-10 minut (v závislosti na jejich velikosti), až budou křehké a růžové. Vyndejte krevety z pánve, slijte stranou olej a naaranžujte na talíře. Polijte krevety přecezenou omáčkou. V malé misce smíchejte česnek, mandle a rozpuštěnou čokoládu. Přidejte 4 lžíce slitého oleje, promíchejte a naneste na krevetym .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!