Staňte se našimi fanoušky na:

Tyrolské knedlíčky

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pečivo nakrájené na malé kousíčky osmahneme na másle s cibulkou adáme do mísy.Přidáme jemně nakrájené uzené maso,petrželku a mouku.Mléko promícháme s vejcem a nalijeme do mísy.Promícháme směs,necháme 5minut odpočinout.Ze směsi vytvarujem větší knedlíčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ladunka |26. května 2013
vyzkouším do polévky i jako přílohu...zajímavé Odpovědět
JanaB |25. května 2013
vyzkouším Odpovědět
honzíček |13. května 2013
jo jo Odpovědět
gagous007 |13. května 2013
neznám, zkusím Odpovědět
antonin.sedlak.77|24. ledna 2014
Vyzkošel jsem jako přílohu v polévce a chutnalo velmi dobře.Všem přeji dobrou chut´. Tonda 24.1.2014 Odpovědět
Anulka|16. května 2013
dobré do polévky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!