Staňte se našimi fanoušky na:

Tatarský biftek - podle babičky

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso umeleme, dochutíme solí a pepřem. Uděláme z něj bochánky. Uprostřed bochánků udělame prohlubeň, kam vkládáme žloutek. Kolem biftečků klademe v mističkách cibulku, hořčici, křen, papriku, petrželku tak, aby si každý dochutil podle potřeby. Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

water |5. května 2013
dobrý:-) Odpovědět
gwendy |5. května 2013
mňam Odpovědět
romana.kovarova.92|11. května 2013
s čerstvým chlebem jsem ještě tatarák nejedla,vždycky ho děláme s topinkami Odpovědět
šupina73|6. května 2013
jéj na to mám chuť Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!