Staňte se našimi fanoušky na:

Taťkův pepřový steak

Autor receptu: david.cz (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vezmeme si kuřecí maso a naložíme ho do oleje den předem. Ještě než budeme připravovat maso ,tak si nachystáme brambory. Nakrájíme si je na měsíčky, protože budeme dělat americké brambory. Nachystáme si plech na brambory dáme grilovací koření. a hodíme na 60 minut do trouby na 180°C. Do masa vetřeme koření(grilovací) a opékáme na pánvi zhruba 15 minut.Nakonec vytáhneme brambory z trouby a steak z pánve.Dáme na talíř a polijeme brambory a steak olejem na kterým jsme dělali maso.Před servírováním steaku vezmeme ruční mlýnek a na čerstvě upečený steak nameleme v mlýnku sedm barev pepřů.Vedle brambor položíme čínské zelí a na to zelí citrónovou kůrku.Oběd je hotov :) P.S. steak voní a chutná skvěle doporučuji!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |8. listopadu 2014
mńam 1+++ Odpovědět
sonizna |24. září 2014
Nejlepší steak je rib eye steak - Název rib eye steak je odvozen z tukového oka, které steak obtéká po obvodu a z jedné části i prostředkem masa. Tento tuk se při tepelné úpravě téměř rozpustí. Odpovědět
Proxi |19. ledna 2014
Paráda :-) Odpovědět
Šuldeska |30. června 2013
Výborné - znám. Odpovědět
katy9 |23. května 2013
super Odpovědět
freya |14. května 2013
ukládám Odpovědět
monies87 |20. února 2013
super Odpovědět
david.cz |30. listopadu 2012
Zkuste je tooooo fakt dobrý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!