Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí biftečky s restovanou zeleninou

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na 8 stejně silných plátků. Lehce je naklepeme dlaní, osolíme, opepříme, posypeme oregánem a zakapeme olejem. necháme na chladném místě odležet. Papriky, rajčata a cuketu nakrájíme na kousky, oloupanou cibuli a česnek nasekáme nadrobno. Papriky orestujeme na rozehřátém oleji, přidáme cuketu, cibuli s česnekem, osmahneme, přidáme rajčátka a už jen prohřejeme. Dochutíme solí, pepřem, oregánem a udržujeme teplé. Odleželé maso zprudka opečeme na oleji po každé straně asi minutu. Přendáme je na plech a dopečeme asi 3-4 minuty v troubě na 200°C. K masu přidáme restovanou zeleninu, vhodná příloha jsou pečené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!