Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí filé s chřestem

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Naklepané a osolené řízky zprudka opečeme na oleji, Na opečené řízky klademe nejdříve chřest, pokapeme máslem, potom tenký plátek šunky a na šunku plátek sýra. Takto připravené porce zapečeme v troubě. Při podávání zdobíme hlávkovým salátem, citrónem, kapií. Vhodnými přílohami jsou rýže nebo smažené brambory, zelenina nebo zeleninové saláty. - Recept cca na 5 procí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |15. řijna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!