Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí játra po vídeňsku

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra rozkrojíme na plátky, posolíme, obalíme v mouce, vejcích a strouhance. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme máslo, a plátky jater z obou stran osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo meruňkovým kompotem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!