Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí maso na hřibech

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • černý mletý pepř
  • bageta
  • asi 250 g hřibů dutonohých nebo jiných
  • 40 g slaniny
  • 40 g šunky
  • 600 g telecího masa
  • 2 lžíce sádla
  • 4 lžíce masového vývaru
  • 2 hřebíčky
  • 4 rajčata

Pracovní postup:

Telecí maso nakrájejte na kostičky a osmahněte na sádle s nadrobno nakrájenou slaninou a šunkou. Osolte, opepřete, přidejte tlučený hřebíček, na tenké plátky nakrájená rajčata a nakrájené houby. Podlijte vývarem a duste doměkka, jezte s bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!