Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí maso na paprice

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na papriku je nejlepší kližka z nohy nebo maso z plece. Na másle zpěníme větší cibuli. drobně nakrájenou. Maso pokrájíme na kostky, vložíme na cibuli a prudce osmahneme. Pak je podlijeme menším množstvím vody, osolíme a dusíme asi 1/2 hodiny. Měkké maso necháme trochu vysmahnout, přidáme lžičku sladké papriky a promícháme. Podlijeme a do omáčky přilijeme smetanu s rozkvedlanou moukou. Dobře provaříme. K masu můžeme při dušení přidat 2 až 3 rajčata, dodají pokrmu jemnou chuť i barvu. Telecí papriku podáváme s bramborem, knedlíkem, těstovinami, rýží i s noky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!