Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí ragů

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjte, rozkrájejte na špalíčky, mírně posolte a popepřete.V kastrolu rozehřejte lžíci sádla a osmahněte cibuli.Přidejte maso a zprudka je osmažte.Přilijte litr studené vody, vmíchejte kořenovou zeleninu, majoránku, petržel a přibližně 90 minut duste.Připravte jíšku:v pánvičce rozpalte zbývající sádlo a vmíchejte mouku.Tmavší jíšku přimíchejte k masu se zeleninou.Po 10 minutách vlijte víno a ještě 5 minut prohřívejte.Podávejte s dušenou rýží a rajčatovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!