Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí řízky na šalvěji

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízky omyjte studenou vodou, osušte a lehce naklepejte. Na talíř nasypte mouku, vmíchejte sůl a pepř. Řízky z obou stran v mouce obalte. V pánvi zpěňte 2 lžíce másla, řízky osmažte (asi 4 minuty z každé strany, opečenou stranu potřete česnekem) a odložte stranou. Do pánve vlijte víno, smetanu, přidejte šalvěj a šunku – krátce povařte. Na vyhřátých talířích řízky přelijte omáčkou a podávejte s vařenými nebo pečenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |5. června 2013
super, to musí být dobrota ... ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!