Staňte se našimi fanoušky na:

Tagliatelle s liškami

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Tagliatelle uvaříme al dente. 2) Šalotku nakrájíme najemno a spolu s prolisovaným česnekem osmažíme na olivovém oleji. 3) Přidáme očištěné a pokrájené lišky a lístky šalvěje a podusíme asi 5 minut. 4) Přidáme citronovou šťávu, smetanu, sůl a pepř. 5) Povaříme a smícháme s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
asona |8. července 2015
dělám domácí tagliatelle Odpovědět
objev |12. června 2015
Na dušení lišek můžeme použít vývar z těstovin. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!