Staňte se našimi fanoušky na:

Spaghetti al pomodoro

Autor receptu: Angelis (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

■rajčata umyjte, odkrojte z rajčat stopku a na druhé straně na nich nakrojte lehce křížek (to aby se pak šlupka dobře sloupávala) ■dejte rajčata vařit do vroucí vody (bez soli) na maximálně 30 sekund ■rajčata vyndejte, opláchněte studenou vodou a sloupněte slupku ■mezitím vezměte česnek, každý stroužek rozmáčkněte a dejte je smažit na pánev do olivového oleje (cca 10 lžic) ■rajčata nakrájejte na kostky a přihodťe je smažit na pánev ■rajčata potom osolte a opepřete ■přilejte do pánve bílé víno (je potřeba vše smažit na silném ohni, aby se víno dostatečně vypařilo) ■čas od času míchejte ■dejte vařit vodu na těstoviny (osolte jí – cca 1 hrst hrubé mořské soli) ■do vroucí vody dejte vařit těstoviny ■trošku vody z těstovin nalejte do omáčky v pánvi (cca 1dc) ■snižte oheň u omáčky ■až jsou těstoviny hotové, tak je zceďte a smíchejte v pánvi s omáčkou ■podávejte posypané parmazánem a sklenkou bílého vína

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dessyna |22. řijna 2013
1* - jen ta fota.....stejná Odpovědět
E- |1. září 2013
jůůůůůůůůůůůůůů Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!