Staňte se našimi fanoušky na:

Toasty s husími játry

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Husí játra ponořte před přípravou asi na pů hodiny do mléka, aby byla křehčí. Vyjměte je a vložte do rozpuštěného husího sádla, jehož má být tolik, aby byla celá potopena. Pečte je v troubě předehřáté na 80°C. Když jsou již téměř měkká, vyjměte je z tuku a osolte. Vložte je buď celá, nebo nakrájená na plátky do porcelánové nádoby s víčkem, zalijte je sádlem, ve kterém se dusila, nechte zchladnout a poté uložte do ledničky. Podávejte studená, pokrájená, na opečeném toastu s paprikou a cibulkou a s trochou vypečeného husího sádla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!