Staňte se našimi fanoušky na:

Topinky - špíz - hamburgery

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

TOPINKY SE ŽAMPIONY, LEČEM A VEJCI Na oleji zpěníme pokrájenou cibulku, přidáme na plátky nakrájené žampiony, osmahneme a podusíme s nudličkami paprik a rajčat doměkka. Ochutíme solí a pepřem, zahustíme vejci. Topinky počesnekujeme, potřeme teplou směsí a ozdobíme petrželkou. TEPLÉ CHLEBOVÉ ŠPÍZY 4 krajíce staršího chleba, asi 3 nožky silných párků nebo 4 špekáčky, 1 cibule, 2 vejce, 3 lžíce hladké mouky, trochu mléka, olej Na špejle střídavě napichujeme kostičky chleba s kolečky špekáčku a plátky cibule. Z vajec, mléka a mouky umícháme hladké těstíčko, ve kterém špízy namáčíme. Hned smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. SÓJOVÉ HAMBURGERY 50g sójového granulátu, 50g sójové sekané šunky, 50g eidamu, 1 cibule, 1 vejce, 3 stroužky česneku, kmín, majoránka, Vegeta, sůl, hladká mouka, strouhanka, olej Sekanou sójovou šunku a granulát přelijeme osolenou horkou vodou a necháme 20 minut bobtnat. Pak scedíme, vmícháme ostatní suroviny a podle potřeby zahustíme hladkou moukou a strouhankou. Děláme menší placičky, obalujeme ve strouhance a smažíme na oleji.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!