Staňte se našimi fanoušky na:

Treska na pomerančím a rozmarýnu

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tresku, osolíme, opepříme vložíme do pekáčku. Můžeme trošku podlít vodou. Vymačkáme si jeden pomeranč a štávou z něho polejeme tresku, zbytek pomeranče můžeme posypat navrch tresky. Na tresku ještě dáme čerstvý rozmarýn a plátky másla. Dáme péct do trouby na 15 - 20 minut. Mezi tím si připravíme přílohu. Může být rýže nebo brambor. Kterou nakonec posypeme čerstvou řeřichou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |20. listopadu 2014
zkusím 1++ Odpovědět
Konato |21. května 2013
To mám moc rád. Odpovědět
laetti |21. května 2013
vypadá to nádherně :o) Odpovědět
J |20. května 2013
Vyzkousim Odpovědět
honzíček |20. května 2013
supr Odpovědět
maruskaji |20. května 2013
Dělávám podobně. Odpovědět
eviti |20. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Erin|20. května 2013
vypadá lákavě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!