Staňte se našimi fanoušky na:

Treska s žampióny

Autor receptu: Gogosek (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tresku si osolíme a opepříme a dáme opéct na másle. V pánvičce zvlášť dáme druhou polovinu másla. Na to dáme na plátky nakrájené žampióny, které nechápe změknout,osolíme, opepříme, přidáme kmín a smetanu a podle chuti česnek. Když smetana trochu zhoustne, poklademe touto směsí tresku. Podáváme nejlépe s pečenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |20. listopadu 2014
může být 1++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!