Staňte se našimi fanoušky na:

Třešňová zmrzlina 2

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krupicový cukr rozpustíme v asi 150ml vody. Roztok necháme zvolna asi 10 minut vařit. Pak ho odstavíme a jen trochu necháme zchladnout. Třesně omyjeme a vypeckujeme. Rozmixujeme je s moučkovým cukrem a griotkou. Vmícháme jogurt s citronovou šťávou a po troškách zašleháme cukrový rozvar. Ze smetany připravíme pevnou šlehačku a propojíme ji s třešňovou hmotou. Směs alespoň na 6 hodin uložíme do mrazáku. Během mražení ji několikrát promícháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

T 11 |5. března 2014
mnam Odpovědět
evahu |2. března 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!