Staňte se našimi fanoušky na:

Uzenářské chobotničky

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a rozmixujeme s jogurtem, 4 lžícemi oleje a pomerančovou i citronovou šťávou. Dresink osolíme a lehce přisladíme. Z opraného salátu vytřepeme vodu, rajčátka rozpůlíme. Semínka nasucho opražíme mírně dozlatova. Nožičky párků podélně rozpůlíme a pak ještě rozčtvrtíme (ale konec musí zůstat vcelku, aby se párek nerozpadl). Párky posypeme trochou grilovacího koření, potřeme zbytkem oleje a grilujeme tak dlouho, dokud se naříznuté nožičky nezkroutí jako chapadla chobotnice. Listový salát promíchaný s rajčaty a dresinkem podáváme s "chobotničkami" a posypaný praženými semínky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |19. září 2014
like Odpovědět
S-T-R|25. srpna 2014
je to pohroma t,tyto fota z knih......... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!