Staňte se našimi fanoušky na:

Uzené maso po horňácku

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pekáček vymažeme sádlem, vložíme na plátky nakrájené vařené brambory, pokmínujeme a opepříme. Na brambory klademe plátky vařeného uzeného masa a pokryjeme je kyselým zelím dušeným na slanině a cibulce. Nakonec zalijeme kysanou smetanou a dáme do trouby zapéct. - Recept je cca na 5 porcí

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bobina |18. řijna 2013
super, inspirace na zítřejší oběd :-) Odpovědět
lubela |15. řijna 2013
dobrůtka Odpovědět
Zdendula|15. řijna 2013
může být moc dobré-zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!