Staňte se našimi fanoušky na:

Uzené maso v hořčičné omáčce

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
65× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibulku nakrájejte na drobno a v hrnci orestujte na másle. Přidejte mouku, osmažte do růžova, přilijte vývar a metličkou rozmíchejte. Do takto připraveného základu, přidejte hořčici, promíchejte, přeceďte nebo rozmixujte tyčovým mixérem, vlijte smetanu a ještě krátce povařte. Uzené maso nakrájejte na nudličky (popř. kostičky, plátky) a zprudka je osmažte. Osmažené maso vložte do omáčky, promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte solí. Podáváme s kynutým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |13. listopadu 2014
dobrota Odpovědět
yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
H-D |20. srpna 2013
super Odpovědět
Bohu |3. července 2013
vyzkouším Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Moc hezké :) Odpovědět
david.kruml.1 |30. května 2013
určitě vyzkouším jen nemusím zelený pepř ten vynechám Odpovědět
Victor |20. května 2013
Vyzkouším! Odpovědět
cesalky |6. května 2013
super Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
ukládám, vyzkouším :) Odpovědět
karpiskova |3. května 2013
Výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!