Staňte se našimi fanoušky na:

Výborné řezy Lambada

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve ušleháme 4 žloutky s horkou vodou, přidáme cukr, vanilkový cukr a postupně přisypáváme polohrubou mouku s práškem do pečiva. Nakonec pomalu vmícháme sníh ušlehaný ze 4 bílků. Těsto urovnáme na pečícím papírem vyložený plech. Pečeme na 150°C asi 40 min. Upečený horký piškot hned polijeme 150 ml pomerančového džusu. Na pomerančový krém uvaříme ze 2 pudinkových prášků, 50 g cukru a 850 ml pomerančové šťávy pudink a ještě teplý natřeme na piškotový korpus. Necháme vychladit. Na vychlazený krém pak namažeme šlehačku ušlehanou se ztužovačem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |29. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!